Erotuomaritilaus

Taso-ohjelma
Yhteistoimintasopimus
Tuomarit tilataan Taso-ohjelman kautta.

Nimeämisjärjestelmä Taso-ohjelma on palvelu, jolla voidaan hallita tuomari-, toimitsija- ja otteluvalvojanimeämiset. Palvelussa on toiminnot nimeäjän, tuomarin, toimitsijan ja otteluvalvojan sekä erotuomaritilauksen tarpeisiin. Palvelu toimii selainkäyttöliittymällä ja käyttäjä kirjautuu järjestelmään omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Kerhokouluttajat nimeävät Taso-ohjelman kautta Etelä-Pohjanmaan alueella sarjaotteluihin (taso 1-3), harjoitusotteluihin ja turnauksiin erotuomarit ja tarvittaessa kortilliset toimitsijat. SJL nimeää erotuomarit 4-8 tason otteluihin.

Kerhokouluttajat

Joni Koivunen, joni.koivunen2(at)gmail.com gsm 0400-406 117

Kauhava, Kurikka, Lapua ja Seinäjoki.

Kai Haapa-aho, kai.haapaaho(at)gmail.com gsm 040-5507310

Alavus, Alajärvi, Kuortane, Soini, Virrat ja Ähtäri.

Erotuomaritilauksen jälkeen, joukkueenjohtajan tulee ilmoittaa kaikista muutoksista viipymättä kerhokuoluttajalle ja erotuomareille.

Tuomarit tulee tilata seitsemän vuorokautta ennen peliä. Lyhyemmällä varoitusajalla perimme järjestelypalkkion 20 €.

Mikäli havaitsette ongelmia nimeämisessä ota yhteyttä kerhokouluttajaan.

Koulutusmaksu

Erotuomarin koulutuskorvaus 6,00 euroa/ erotuomari/ ottelu maksetaan SJTL:n ja paikalliselle jäsenyhdistykselle EPJT ry:lle seuraavista otteluista; Taso 3: Miesten 5. ylin, naisten 2. ylin, Alle 20/19/18/17 muut pelit. Taso 2: Miesten muut ja harrastesarjat, Alle 16/15 muut pelit, Taso 1: Muut pelit