Erotuomarikortti ja pelipassi

Erotuomarikortti ja lunasta pelipassi

Erotuomarikorttiin oikeuttavat kurssit. Yhden listalla olevan kurssin suorittaminen oikeuttaa erotuomarikorttiin:

1.Peruskurssi PK (osat 1 ja 2)

2. Kirjaudu ympäristöön https://my.priimalms.com/sjl Kauden 2020-2021 valmistava koulutus – ajankohtaiset asiat ja uudet tulkinnat.

Tämä kurssi tulee suorittaa yhdessä erotuomarin jatkokurssin kanssa (eli kesäkysymykset, ks. ajankohtaista) erotuomarikortin saamiseksi kaudelle 2020-2021. Hyväksyttyä suoritusta ei tarvitse ilmoittaa mihinkään.

Jos on kysyttävää tai tulee ongelmia, ole yhteydessä erotuomarit@finhockey.fi

3.SM-Liigan leiri (lista osallistujista toimitettava alueen et-valmentajille)

4.Mestisleiri

5.Kilpatuomarileiri

SJL:n korttimaksun suuruus on sopimuskaudella 20 €. SJL:n myöntämän erotuomarikortinlunastaminen ei ole pakollinen. Mikäli henkilö ei lunasta hänelle myönnettyä erotuomarikorttia, ei hänellä ole puitesopimuksessa mainittua oikeutta vapaaseen pääsyyn SJL:n ja sen alueiden järjestämiin sarjaotteluihin sekä SJL:n luvalla järjestettyihin otteluihin.

Peruskurssin osan nro 1 suorittaneet voivat toimia ns. toisena erotuomarina muutaman kuukauden ajan osan 1 suorittamisen jälkeen ilman erotuomarikorttia. Kyseisissä otteluissa toisena tuomarina toimii erotuomarikortillinen tuomari. Muilta osin heidät rinnastetaan tässä sopimuksessa mainittuihin erotuomareihin, ellei toisin mainita.Kortin myöntäjällä on oikeus yhteistyössä SJTL:n kanssa suorittaa henkilön sopivuus arviointi erotuomaritehtäviin ennen kortin myöntämistä.

Seuratuomarit koulutetaan seuratuomarikurssilla. Seuratuomarit toimivat pelinohjaajina F-ja nuorempien junioreiden otteluissa ja toisena erotuomarina nuorempien E-junioreiden (E2) otteluissa. Alueet voivat päättää poikkeuksista, jolloin seuratuomareita käytetään myös E1-sarjan peleissä. Seuran tuomarivastaava nimeää seuratuomarit tehtäviinsä ja hoitaa heidän hallinnolliset esimiestehtävänsä. Seurasopii itse mahdolliset korvaukset seuratuomarille. Seuratuomarin on mahdollista edetä erotuomariksi osallistumalla erotuomarin peruskurssille, tällöin hänen tulee liittyä paikallisen erotuomariyhdistyksen jäseneksi.

SJL:n ensisijaisesti toimittama kortti on digitaalinen erotuomarikortti. Mikäli SJL ei pysty toimittamaan toimivaa mobiilikorttia on SJL velvollinen toimittamaan perinteisen erotuomarikortin mobiilikortin sijaan.

Erotuomarin on kuuluttava paikalliseen erotuomariyhdistykseen erotuomarikortin saamiseksi. Etelä-Pohjanmaan jääkiekkotuomarien liittymismaksu on 10€ ja jäsenmaksu 10€. Ne maksetaan tilille Kurikan Osuuspankki FI 73 4726 1020 0377 61