Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/int46591/public_html/templates/gk_esport/lib/menu/GKBase.class.php on line 125
Erotuomaritilaus - Etelä-Pohjanmaan Jääkiekkotuomarit ry.

Erotuomaritilaus

Tuomarit tilataan Taso-ohjelman kautta. 

Nimeämisjärjestelmä Taso-ohjelma on palvelu, jolla voidaan hallita tuomari-, toimitsija- ja otteluvalvojanimeämiset. Palvelussa on toiminnot nimeäjän, tuomarin, toimitsijan ja otteluvalvojan sekä erotuomaritilauksen tarpeisiin. Palvelu toimii selainkäyttöliittymällä ja käyttäjä kirjautuu järjestelmään omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. 

Kerhokouluttajat nimeävät Taso-ohjelman kautta Etelä-Pohjanmaan alueella sarjaotteluihin (taso 1-3), harjoitusotteluihin ja turnauksiin erotuomarit ja tarvittaessa kortilliset toimitsijat. SJL nimeää erotuomarit 4-8 tason otteluihin.

Kerhokouluttajat

Joni Koivunen, joni.koivunen(at)epjt.fi gsm  0400-406 117

Kauhava, Kurikka, Lapua ja Seinäjoki.

 

Kai Haapa-aho, kai.haapa-aho(at)epjt.fi

Alavus, Alajärvi, Kuortane, Soini, Virrat ja Ähtäri.

 

Erotuomaritilauksen jälkeen, joukkueenjohtajan tulee ilmoittaa kaikista muutoksista viipymättä kerhokuoluttajalle ja erotuomareille.

Tuomarit tulee tilata seitsemän vuorokautta ennen peliä. Lyhyemmällä varoitusajalla perimme järjestelypalkkion 20 €.

Mikäli havaitsette ongelmia nimeämisessä ota yhteyttä kerhokouluttajaan.

Koulutusmaksu

Erotuomarin koulutuskorvaus 6,00 euroa/ erotuomari/ ottelu maksetaan SJTL:n ja paikalliselle jäsenyhdistykselle EPJT ry:lle seuraavista otteluista; Taso 3: Miesten 5. ylin, naisten 2. ylin, Alle 20/19/18/17 muut pelit. Taso 2: Miesten muut ja harrastesarjat, Alle 16/15 muut pelit, Taso 1: Muut pelit

Copyright 2013 EPJT ry. Toteutus Clicker

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy

KIRJAUDU SISÄÄN